torsdag 23. august 2012

Fredagsstrekk

Det nærmer seg helg, hyttetur og muligheter for å ikke gjøre så veldig mye hvis man ikke har lyst. Det er godt med en strekk på sofaen ved vinduene for både mennesker og dyr, fordi på hytta er det ingen regler med hensyn til hvor hundetassene har lov til å være. Ha en riktig god helg!

3 kommentarer:

  1. He he, det var noen lange puddelbein, ja.
    Høres ut som om Ifa har hatt en fin sommer.
    Vi har hatt familiebesøk hele sommer'n og Edward har kost seg med masse oppmerksomhet.
    Nå har en kollega av meg kjøpt en av Edward og Ifas lillesøstre. Hun har fått det gjeve navnet Mafalda Lovinda - eller Alda sånn til daglig. Hun var med på jobben en dag, og var supersøt, selvfølgelig.
    Vi hører rykter om at oppdretter Ragnhild også har fått seg ny valp, en aprikos hann. Vi får kanskje ta en tur for å titte på han en gang. Edward synes jo det er så stas å få leke med valper.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig å høre! Vi følger med på Eddie på Facebook, selv om Ifas konto ble slettet. Vi er uendelig glade for at han er i god form nå og for tiden er engasjert som vakthund :-) Hils fine Eddie så mye fra Ifa!

      Slett
    2. Så hyggelig å høre! Vi følger med på Eddie på Facebook, selv om Ifas konto ble slettet. Vi er uendelig glade for at han er i god form nå og for tiden er engasjert som vakthund :-) Hils fine Eddie så mye fra Ifa!

      Slett