onsdag 25. april 2012

Eddie

Eddie broren til Ifa er blitt veldig syk etter at han antakelig har fått i seg en form for syre som har ødelagt magen hans. Ifa og jeg ble veldig lei oss da vi hørte det og jeg har tenkt litt på det første året med Ifa, hvor mye tid og engasjement som er lagt ned i denne valpen vi skaffet oss. Mye av det man investerer i valpen gjør man jo med tanke på at man skal ha hunden i mange år. Blir valpen bare 15 måneder er tapet enormt. Dyrlegen har sagt til Eddie at det nå bare er opp til han selv å prøve og kjempe for å bli frisk, stå på Eddie!
(Bildet er av Ifa på hytta hvor den gamle filtballen dukket frem og var like populær.)

2 kommentarer:

  1. Nå som Eddie har kommet seg igjen, er det rart å tenke på den fæle uka han var så syk. Jeg blir helt matt ved tanken på hvor nære jeg faktisk var å avlive ham. Det var helt forferdelig å sitte og se på de grusomme smertene han hadde uten å kunne hjelpe. Heldigvis hørte vi på dyrlegen som rådet oss til å gi ham en sjanse. At det skulle være et så sjeldent syndrom som var årsaken var en overraskelse. Takk og lov at det finnes medisin som hjelper veldig godt.
    En annen overraskelse var hvor utrolig engasjerte folk ble på Facebook. Plutselig fikk vi 200 nye følgere som satt og fulgte med fra time til time. Litt absurd, men jeg blir jo rørt over all denne omsorgen som ble ham til del.

    SvarSlett